Huwelijken

Jullie zijn op zoek naar 2 fotografen die jullie huwelijksfoto’s kunnen nemen. Logisch! Je bruiloft is dé dag van je leven.

Dus waarom bij ons? Twee bruidsfotografen zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen: dat is Foto MieRo.

Of jullie nu je foto’s spontaan of romantisch voor ogen hebben. Wellicht een fotoshoot op het strand, of elders? Alles is mogelijk!

Wij geven jullie tips en denken graag met mee over de alle mogelijke oplossingen.

Hieronder vinden jullie een selectie van onze huwelijksreportages tezamen met de ervaringen van de bruidskoppels.

Interesse? Neem dan contact met ons op en hopelijk tot binnenkort !

Via de trouwbeurs botsen we op Miet en Ronny alsook op andere fotografen. Bij Miet en Ronny voelden we ons direct welkom en op ons gemak. Doordat wij geen mensen zijn die graag en veel op de foto gaan, keken we het minste uit naar de fotoshoot op onze trouwdag. Miet en Ronny stelden ons gerust dat dit een leuke ervaring zou worden en dat hebben we ook mogen ondervinden tijdens de eerste proef-fotoshoot. Ook tijdens de fotoshoot op onze trouwdag zelf was dit een zeer welgekomen, ontspannen moment. De sfeer was op en top, er werd heel wat spontaan afgelachen. Een tijdje later, wanneer we de eerste versie van ons foto-album mochten inkijken, beleefden we onze dag alsof het gisteren was. Alles van onze trouwdag zat in het album, zelfs de momenten die we zelf niet bewust hebben meegemaakt op de dag zelf. De eerste versie was meteen ook zo goed dat er quasi geen veranderingen in moesten gebeuren. Als we ons album dan in handen kregen stonden we versteld. Super mooi omhulsel, zeer kwaliteitsvolle foto’s en een zeer realistisch beeld van hoe onze trouwdag eruit zag. Als we nog eens een fotograaf nodig hebben, zoeken we niet meer. We kunnen geen warmere, fijne en vooral zeer goede fotografen vinden.

Het zoeken naar een goede huwelijksfotograaf is altijd een belangrijke beslissing naar aanloop van de grote dag. Net om die reden zaten we wekenlang ’s avonds achter de computer te ‘Googlen’, om dan de meest uiteenlopende portfolio’s en prijsoffertes te doorspitten. Maar geen enkele fotograaf kon ons bieden wat we zochten. Toen we in Antwerpen een trouwbeurs bezochten, hadden we dan ook nooit gedacht dat we op de ideale fotograaf zouden stuiten. Of moeten we zeggen: fotografen? Naast de verschillende standen met statige, klassieke zwart-witfoto’s viel een stand op, die van Foto MieRo. Grote, kleurrijke foto’s van lachende huwelijksparen trokken onmiddellijk onze aandacht. Toch maar eens van dichtbij bekijken dachten we. In de stand stonden twee mensen die we later goed zouden leren kennen als Miet en Ronny. Zij wonden er geen doekjes om: een fotoreportage van een trouw moet ontspannen en leuk zijn, en dat zag je ook aan de uitgestalde foto’s. We weten niet wat het juist was, maar we voelden ons meteen op ons gemak bij Miet en Ronny (lag het aan Ronny die vrolijk het geheim van een goede ‘pijpfoto’ uit de doeken deed? Wie zal het zeggen). Hoe dan ook, de keuze was gemaakt, zij zouden erbij zijn op onze grote dag. Naar aanleiding van de trouw vonden er verschillende afspraken plaats. Dit niet alleen om de praktische zaken van het huwelijk te regelen, maar ook om elkaar beter te leren kennen. En we mogen achteraf zeggen dat we erg tevreden zijn dat Miet en Ronny zo werken. Het is een ding om naar de lens van de fotograaf te kijken, maar als je de persoon achter de lens beter kent, dan kom je sneller uit je comfortzone. En wanneer de bruid en bruidegom op hun gemak zijn, dan volgt de familie vanzelf. Hier waren wij erg blij om daar niet al onze familieleden even spontaan of uitbundig zijn, en al zeker niet voor ‘vreemden’. We hebben een fantastische trouwdag beleefd en hebben dat deels ook te danken aan het fijne gezelschap van Miet en Ronny. Het is een fantastisch fotografenkoppel die de verwachtingen meer dan ingelost hebben. Het resultaat van een dag foto’s nemen? Een prachtige fotoboek met serieuze, maar ook onnozele foto’s die het beste bewijs zijn dat ook wij ten volle hebben kunnen genieten van onze grote dag. En trouwkoppels weten dat dit laatste niet altijd evident is.

Aujourd’hui nous voulons remercier tout particulièrement une équipe de choc, nos photographes Foto MieRo Grâce à eux nous avons des souvenirs magiques car leur travail est plus que ça c’est une passion et ça se voit quand on regarde nos photos de mariage, elles sont magiques ? Mais ce n’est pas que le beau travail que nous voulons remercier mais aussi l’équipe de choc car avec eux nous avons passé des supers moments car être des photographes passionnés comme eux ce n’est pas que le jour J c’est aussi la préparation avant quand on échange nos idées ? pour le jour j où toutes nos émotions du grand jour feront surface. Travailler avec eux reste un bon moment et pas een stijve bedoeling très important quand on veut avoir de superbes photos et passer un super mariage dans la bonne humeur et la joie et quand on fini cette collaboration avec un résultat om U tegen te zeggen donc si vous cherchez des photographes hors pairs je vous les conseilles

Vooral op Ronny, maar ook Miet, Voorbereid ben je niet. Het dynamische duo kwamen naar onze belangrijke dag met een grap, een grol en een lach. Heel de familie kregen ze in hun dynamiek mee Hun inhuren voor onze trouwfoto’s was een fantastisch idee. Aan de planning en het maken van de fotoboek spendeerde we vele uren en in de tussentijd lekker gaan eten. Voor mensen die niet kunnen poseren voor een camera, voelde wij ons op ons gemak en dat allemaal dankzij hun aanpak. Ronny en Miet, wij hebben veel aan jullie te danken dat steken we niet onder stoelen en banken. Ronny & Miet, Bedankt voor: De losse, komische en vrije houding die jullie zo kenmerkt. De toffe voorbereidingssessies. Om onze trouwdag fantastisch te maken. Om onze familie mee te krijgen om mooie en toffe foto’s te maken. Ze waren allemaal op hun gemak bij jullie. Om ervoor te zorgen dat wij mooie trouwfoto’s hebben. Voor mensen die niet kunnen poseren zijn jullie een geschenk uit de hemel. Om een fotoalbum te maken waarop iedereen jaloers is. Om Liesbeth voor te stellen aan haar kapster (nadat er even paniek was) en make-up artieste. De warme auto en dekens tijdens een koude tweede dag. Een chance dat je de kiekebisch(kippenvel) niet ziet op foto’s, hé Ronny. De vele toffe avonden waarbij we werkten aan de fotoalbum, de bedankkaartjes en gewoon babbelden. De kalender. en nog zoveel meer… Pieter & Liesbeth

Ronny & Miet We zijn beiden echt dolgelukkig dat we met jullie hebben kunnen samen werken. We voelden ons helemaal onszelf met jullie in de buurt en dat straalt ook uit op de foto’s. Jullie weten echt duidelijk van aanpakken en jullie doen dit duidelijk met enorm veel passie! Jullie dolle enthousiasme, jullie prachtige omgang met de mensen, jullie kracht om iedereen op de foto te krijgen, jullie doorzettingsvermogen... sieren jullie. De trouwdag zelf gaat zo snel voorbij. Daarom vonden we het ook enorm belangrijk super foto’s te hebben als herinnering. Die hebben jullie ons echt wel bezorgd, ook tijdens onze fotoshoot aan zee zijn jullie tot het uiterste gegaan, uur en tijd speelde helemaal geen rol. Iedereen sprak vol lof over jullie aanpak en onze schitterende samengestelde album. Hier zullen we nog vele jaren van kunnen nagenieten. Een geweldige dank je wel Miet en Ronny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 september 2014 de dag van onze verloving en de eerste dag van een jaar vol voorbereidingen en planningen voor ons droomhuwelijk. Een rollercaoster van alles wat op je afkomt: vragen, ideeën, verplichtingen, … van de grote lijnen tot de kleinste details. Maar waar moeten we beginnen? Een steeds wederkerende vraag. Begin oktober was er dan de huwelijksbeurs in Antwerpen, de perfecte gelegenheid om onze zoektocht te beginnen, 1 locatie waar alles wat bij een huwelijk hoort samenkomt. Een plaats waar je heel veel info kan inwinnen en ideeën kan opdoen voor de perfecte huwelijksdag Dat deden we dan ook … en de zoektocht leverde ook onmiddellijk resultaat. We vonden er uitgerekend net dat gene wat we zeker niet hadden verwacht: een fotograaf. Dat was iets waar we totaal geen idee van hadden waar we moesten beginnen zoeken. En op de huwelijksbeurs liepen we dan Miet en Ronny tegen het lijf, het was “liefde op het eerste gezicht” om in de huwelijkssfeer te blijven. Het klikte meteen en wij waren ook direct verkocht aan het werk. Nu was het alleen nog hopen dat ze tijd hadden de dag van ons huwelijk, want de definitieve datum moest nog worden vastgelegd met de zaal, uiteindelijk werd het een vrijdag … en nu maar duimen! Miet en Ronny allebei fotograaf in bijberoep moesten dus om onze huwelijksfotograaf te kunnen zijn allebei verlof vragen op hun werk. Gelukkig waren de goden ons goed gezind en werd hun verlof aanvaard. Een enorme zorg minder voor ons, weeral een belangrijk iets wat geregeld was. In de tijd tussen de eerste afspraak en ons huwelijk hebben we dan ook verschillende keren afgesproken met Miet en Ronny om elkaar wat beter te leren kennen, zodat op de dag van het huwelijk alles vlot zou verlopen. Iedere keer dat we afspraken, was het nu om de fotolocaties te bezichtigen of om de dagindeling te bespreken, ze hadden altijd goede raad bij. Je ondervindt onmiddellijk dat ze hun job als fotograaf met heel veel passie doen en dat zorgt voor een ontspannen sfeer gedurende de hele dag! Ook de kinderen vonden het geweldig, want zij konden gewoon zich zelf zijn, geen stijve saaie foto’s en “sta is stil” en “je moet lachen”, maar gewone spontane foto’s in een heel ontspannen sfeer! And last but not least: een prachtig fotoalbum als herinnering. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Iedere keer we door ons album bladeren, komt onze huwelijksdag weer tot leven. En alleen maar positieve commentaren van iedereen die ons album heeft gezien! Het was een prachtige dag en daar hebben Miet en Ronny een aardig steentje aan bijgedragen met hun professionele aanpak. En Miet en Ronny zijn meer dan alleen “maar” fotograaf, ze geven ook tips en tricks waar je ze kan gebruiken. Want door hun job met zoveel passie te doen hebben ze ook al heel veel opgestoken van al de huwelijken waar ze reeds fotografeerde en dat is een echte meerwaarde! Bedankt Miet en Ronny!!! Vanwege Erwin & Nicky , Jody en Jamie

In augustus 2015 hebben we het genoegen gekregen om met deze 2 top-fotografen samen te werken. We hebben hen leren kennen op een trouwbeurs in Antwerpen en waren ten zeerste onder de indruk van de werken die ze hadden opgesteld. Na een korte (en héél plezante) babbel hebben we dan ook direct besloten om met hen een afspraak te maken om te bekijken wat er mogelijk was. Nog geen week later was alles al geregeld: data lagen allemaal vast (4 dagen !!), prijs was afgesproken, digitale foto’s in hoge kwaliteit, een geweldig en uniek exemplaar van een trouwboek en daarbovenop nog eens een super professionele omkadering mét telkens een glimlach en heel veel humor. Na elke dag dat we met hen hebben samengewerkt, hadden we achteraf het gevoel dat we gewoon met een bevriend koppel op stap waren geweest. De eerste dag (wettelijk huwelijk) brachten ze direct een glimlach op het gezicht van onze familie, niet alleen door hun persoonlijkheid, maar eveneens door de leuke “poses” die ze hadden voorzien. Op de dag van ons trouw zelf zijn ze van ’s ochtends vroeg tot ’s nachts bij ons gebleven zodat we achteraf ook geen moment meer moesten missen van wat we die dag allemaal beleeft hadden. Om het anders uit te drukken: ze waren er een hele dag bij, maar bleven toch op de achtergrond om ons zo samen met de familie te kunnen vieren. Ondanks het slechte weer, hadden ze zelfs een plan-B voorzien mocht de voorziene locatie niet kunnen doorgaan. Achteraf hebben ze zich dan ook nog flexibel opgesteld door ons nog voor 2 extra dagen te begeleiden en speciaal te wachten op goed weer zodat we nog foto’s konden laten nemen aan zee en in de voetbalstadions van onze favoriete ploegen. Kortom, je krijgt meer dan waar je voor betaald! De kwaliteit van de foto’s, de service en de flexibiliteit die ze leveren zijn volgens ons ongezien in dit beroep. Een aanrader voor iedereen die moderne foto’s wil laten maken met een zeer persoonlijke touch. Niet alleen voor trouwfoto’s, maar eveneens voor bv. gezinsfoto’s en babyfoto’s! Davy & Stephanie Gommeren

Miet en Ronny, Wij willen jullie heel erg bedanken om de mooiste dag van ons leven vast te leggen op enorm mooie foto’s! Jullie spontaniteit, gedrevenheid en enthousiasme hebben jullie onbewust doorgegeven op de toch wel voor ons meest zenuwachtigste dag van ons leven. Wat de samenwerking met jullie zo speciaal maakt is dat je foto’s in alle opzichten krijgt, bewuste foto’s maar ook even goed onbewuste foto’s omdat jullie beiden uit andere hoeken fotograferen. Nog een pluspunt is dat Ronny, indien gewenst, foto’s gaat trekken bij de bruidegom thuis en dit doet ook niet zomaar iedereen, want meestal staat de bruid “alleen” in de belangstelling bij het aankleden. Jullie hebben ook jullie rust door gegeven aan ons als trouwkoppel maar ook aan iedereen die die dag aanwezig was én wat een plezier hebben wij beleefd tijdens de foto’s met de familie, daar wordt nu nog over gesproken! En dan het dagje zee, wat een plezier! Gelachen, gegrold, … een super toffe ervaring én wat een mooie foto’s! Niet iedereen kan zeggen dat ze op 2 locaties geweest zijn. Ons trouwalbum is een pareltje, door jullie afgewerkt tot in het kleinste detail, dat we ons leven lang zullen koesteren! Jullie waren de tweede dat we zijn tegen gekomen op de trouwbeurs in Antwerpen en allebei heel blij dat we toen ons buikgevoel gevolgd hebben en met jullie zijn door gegaan want door jullie losse en amusante aanpak hebben wij de mooiste dag van ons leven beleefd! Ik denk dat wij ook gerust mogen zeggen dat we er vrienden bij hebben! Dank jullie wel! Lynn & Jef

Totaal zonder enig idee over een fotograaf voor onze trouw zijn wij naar een trouwbeurs geweest om wat inspiratie op te doen. Toen kwamen we bij het standje van Ronny en Miet. We waren meteen onder de indruk van hun werk en vooral hun persoonlijkheid sprak ons aan. Het zijn 2 hele toffe en spontane mensen die je meteen op je gemak stelt. Het was echt de mooiste dag van ons leven en deze 2 top fotografen hebben dit perfect op beeld kunnen zetten! We werden niet behandeld als klanten maar als vrienden. Wij raden iedereen dan ook aan om zeker eens een gesprek te hebben met hen! Je krijgt veel meer dan wat je verwacht had. Nogmaals bedankt om al deze herinneringen mee vast te leggen! Melissa & Jonathan

Na 11 jaar samenzijn gingen we uiteindelijk de “grote stap” zetten. Tja, maar hoe zouden we eraan beginnen? We trokken samen naar de huwelijksbeurs in Antwerpen om al een eerste indruk te krijgen. Op het einde van ons bezoek hadden we al een duidelijke voorkeur wie onze fotograaf zal zijn. Miet en Ronny, 2 superlieve enthousiaste mensen. Alles ging er losjes aan toe, daar houden we wel van. Met de grapjes van Ronny komt alles goed. De klik was er meteen. Ook de voorbeeldboeken waren beeldig, helemaal onze stijl. Dus spraken we later bij hen thuis af om mekaar beter te leren kennen en om nog eens de voorbeeldboeken rustig te bekijken. Samen gingen we de locaties verkennen. Er werden al enkele foto’s getrokken van de kinderen, zo konden zij al een beetje wennen aan die aandacht. Alles verliep losjes. Ook de kinderen konden goed opschieten met Miet en Ronny. Tijdens onze voorbereidingen vroegen we aan hen of zij iemand kenden die onze dag in goede banen kon leiden. Ook hier hebben ze ons goed kunnen helpen. Terloops kwam ook eens het bruidsboeket ter sprake en ook daar kenden ze iemand die zeer mooie boeketten kon maken. Op de “grote dag” verliep alles vlotjes. Er waren zeer veel mooie foto’s getrokken. Daarna was er voor ons nog een moeilijke opdracht: een 200-tal foto’s selecteren waarmee Miet en Ronny aan de slag konden gaan voor ons fotoboek. Het resultaat is GEWELDIG. Iedereen die ons boek heeft bekeken, vindt het een prachtig boek. Nogmaals DANKUWEL Miet en Ronny.

Foto Miero, Uit de grond van ons hart een hele dikke dankjewel voor alles! Dankzij jullie kunnen we met veel plezier terug kijken op de mooiste dag van ons leven. we hebben van jullie een prachtige album gekregen waardoor alle emoties en herinneringen terug naar boven komen. Allemaal schitterende foto's op een mooie manier gebundeld. Op de dag zelf waren jullie een rustpunt voor ons allen. Door jullie losse en plezierige aanpak konden we alle stress vergeten en voor de volle 100% genieten. Zelfs poseren voor de foto's was voor iedereen een feest dankzij jullie. De beelden die we nadien te zien kregen, waren stuk voor stuk magnifiek en overdonderend mooi. De reacties van de andere mensen waren enkel lovend en bewonderend. Zowel over jullie foto's als over jullie als personen. De grootste pluspunten aan jullie (buiten het feit dat jullie prachtige foto's leveren) is dat jullie de tijd namen om ons als koppel beter te leren kennen en jullie dit beroep met hart en ziel doen. Dit is echt uitzonderlijk! Moesten we ooit terug opnieuw moeten kiezen, kiezen we steevast terug voor Foto MieRo! Het is een van de beste keuzes die we konden maken om onze trouwdag helemaal onvergetelijk te maken. Nogmaals een hele dikke dankjewel! Stephanie & Bram

Zoals elke bij elke trouw kwam ook bij ons heel wat plan-, denk- en discussiewerk kijken. Om wat ideetjes op te doen en mogelijk contacten te leggen besloten we om langs de huwelijksbeurs in Antwerpen te gaan. Na weinig interessants en een hoop opdringerige verkopers te hebben gezien kwamen we Miet tegen. Een hele verademing, vrolijk, open en eerlijk. Onze fotografen waren gekozen! Na een zeer aangenaam kennismakingsgesprek bij hen thuis hielden we contact om alles vlot af te spreken. Voor de trouw spraken we nog eens af om foto’s te nemen voor de uitnodigingen, dankzij het schitterende locatie idee van Ronny waren deze op slag een bom en het gespreksonderwerp bij onze vrienden en familie. Daags voor de trouw spraken we een laatste keer af om alle details en timing te bespreken. Hier hielpen ze ons heel goed bij alle zaken die met een trouw te maken hebben en niet enkel met wat de foto’s betreft. Op de grote dag verliep alles zeer vlot, ze waren ruim op tijd en leiden alles in goede banen. Zowel Miet als Ronny konden de aanwezigen bespelen en hen heel natuurlijk en op hun gemak laten overkomen. Op deze manier werd het ook voor ons een heel stuk minder stressen. Na de kerk hadden we ruim voldoende tijd om heel veel super mooie foto’s te nemen op diverse locaties die zij voorstelden. We hebben heel de dag gelachen en genoten. Ze hadden ook weer aan alles gedacht, zo hadden ze koekjes en drankjes bij om tussen de fotoshoots even te bekomen. Op het avondfeest konden we zelfs al enkele foto’s bekijken die ze tijdens hun pauze hadden uitgewerkt en op facebook gezet. En ook daar namen ze prachtige foto’s die de super leuke sfeer perfect weergeven. Al heel snel na de trouw kregen we de foto’s op cd-rom en konden we beginnen kiezen welke we in ons trouwalbum wilden. Geen gemakkelijke opdracht want het waren er ruim 2000. Na het kiezen konden we ook weer zeer snel gaan kijken naar het ontwerp van ons album en dit werd op het moment zelf nog aangepast naar onze wensen. We kijken nu heel erg uit op ons album te krijgen en te gaan pronken! Bedankt voor alles! Zoya & Yannick

Welkom op desite van foto MIERO nieuwe trouwertjes, Graag hadden wij jullie wat meer verteld over onze ervaring met Ronny en Miet op de mooiste dag van ons leven. We weten allemaal hoe zenuwachtig we ons voelen op deze dag en wat voor stress erbij komt kijken, maar met Ronny en Miet erbij verdwijnt dit alles in het niets! Foto’s nemen met Ronny en Miet is als foto’s nemen met je beste vrienden! Niet het stijve gedoe van pose’s en eeuwig geklik, maar een super gezellige dag met een enorme hoop humor, plezier, en vooral geen stress! Vooraleer we echter aan deze dag komen, word er eerst goed kennisgemaakt in een aantal ontmoetingen met een leuke babbel en uiteraard besprekingen van het huwelijk. Nog een aantal dingen te regelen, geen probleem, Ronny en Miet kennen wel een paar mensen door hun jaren lange ervaring in het vak. Bv.: geen ceremoniemeester geboekt geen probleem Ronny en Miet hebben alles onder controle! Zoals we eerder al zeiden is het niet nodig om tijdens deze dag vanalles in je hoofd te steken van is dit in orde en is dat in orde, Ronny en Miet zorgen voor voldoende afleiding en houden achter de schermen een oogje in het zeil. Het belangrijkste is dat je geniet van deze dag en daar zorgen Ronny en Miet voor een groot stuk mee voor. Ook de verdere afhandeling na het huwelijk van de foto’s verloopt geweldig! De deadlines worden gehaald, en de afspraken worden nageleefd! Het is de meest correcte behandeling dat je je kan wensen. En dan komt het moment waar je op gewacht hebt, het afhalen van je fotoalbum! Wat een kwaliteit, wat een perfectie! Zo’n natuurlijke foto’s dat je je afvraagd hoe kan dit? Wel dit is door het feit, dat een dag met Ronny en Miet zoals een dag met je beste vrienden is! Ingrid & Jan

Na onze verloving zijn we eens gaan kijken op de huwelijksbeurs in Antwerpen voor ringen, ceremoniewagen, kleding en natuurlijk ook een fotograaf. Bij de beursstand van Miet en Ronny waren we meteen onder de indruk van de prachtige fotoboeken en ook de spontaniteit van henzelf. We hebben daarna nog een aantal andere fotografen gezien op de beurs, maar er was er geen enkele die kon tippen aan Miet en Ronny. De eerste indruk van hen is ons altijd bijgebleven. Daarna hebben we eens bij hen thuis afgesproken en het klikte meteen. In het voorjaar hebben we dan met hen eens een aantal locaties bezocht zoals Kasteel Cortewalle en Linkeroever. Ook hier konden de grapjes van Ronny uiteraard niet ontbreken. We hebben het dan ook over de dag planning gehad zodat we zonder zorgen van onze dag konden genieten. We kregen ook nog enkele handige tips. De dag zelf hadden we helaas pech met het weer waardoor een uitgebreide fotoreportage letterlijk een beetje in het water viel. Gelukkig geen probleem voor Miet en Ronny, want zij stelden meteen voor om op een latere datum nog eens foto’s te gaan nemen. De tweede fotodag was echt de moeite. We hebben een hele dag met hen van locatie naar locatie gereden waardoor we uiteindelijk met een paar duizend foto’s terug naar huis konden gaan. Voor de mensen die nog zouden twijfelen, zeker niet doen. Met Miet en Ronny zit je zeker goed. Je krijgt zelfs 2 fotografen voor de prijs van 1 waardoor je dikwijls dezelfde foto vanuit een andere hoek krijgt. We houden zeker van hun spontane aanpak, geen stress, niet stijf poseren, gewoon samen op stap gaan en tijdens het babbelen en Ronny zijn grapjes word je gefotografeerd. Echt heel tof! Dus conclusie, Miet en Ronny zijn zeker aan te raden!!! Nogmaals bedankt voor de herinneringen aan onze mooie dag! Thomas & Christel

Er was eens… Ook zo begon ons sprookje. We moesten dus op zoek naar iemand die ons grote sprookjesboek kon maken en die vonden wij op de huwelijksbeurs in Antwerpen. Toen we bij Miet en Ronny langs kwamen en een voorstelling kregen hadden wij er onmiddellijk een goed gevoel bij. De spontaniteit en relaxe sfeer die zij op ons overbrachten hebben de doorslag gegeven. De losse en aangename gesprekken vooraf alsook de toffe en grappige momenten op onze trouwdag zelf waren echt perfect. Dat Miet en Ronny echte vakmensen zijn met een enorme passie voor hun werk hebben wij aan de lijve mogen ondervinden . Het overtrof meer dan onze verwachtingen ! Ons album staat op onze kast en we hebben nog niets dan lovende reacties gekregen op het resultaat. We willen hen langs deze weg dan ook officieel vragen om verder mee te schrijven aan ons sprookjesboek en hen de babyreportage toevertrouwen van ons eerste kindje dat in december geboren wordt. Wij kijken er alvast naar uit. Mocht u nog steeds niet overtuigd zijn kijk dan even in ons sprookjesboek hieronder, u zal begrijpen wat wij bedoelen… Miet en Ronny, BEDANKT !! en we zien jullie gauw terug. Katrien en Bart

We hebben Ronny en Miet leren kennen op de trouwbeurs van 2013 in Antwerpen. We waren toen al een tijd op zoek naar een huwelijksfotograaf maar hadden na een aantal afspraken nog niemand gevonden waarmee het spontaan klikte of waarvan het werk ons aansprak. De voorbeeldalbums van Ronny en Miet vonden we echter van in het begin opmerkelijk. De foto’s waren spontaan en leken echt het geluk en plezier van zo’n belangrijke dag vast te kunnen leggen. Ook het dubbele perspectief sprak ons erg aan. Bovendien was het enthousiasme van Ronny zo aanstekelijk dat we niet lang hebben moeten nadenken om een eerste afspraak te maken. We hebben hier nog geen seconde spijt van gehad. Met de voorafgaande afspraken om onder andere trouwlocaties te gaan bekijken, praktisch af te spreken en elkaar beter te leren kennen, hadden we er alle vertrouwen in dat zij er mee voor zouden zorgen dat het niet alleen een fantastische dag zou worden maar dat we er ook nog mooie foto’s aan zouden overhouden. Dat vertrouwen bleek helemaal terecht; Ronny en Miet bleven de hele dag spontaan en energiek en slaagden erin om twee cameraschuwe mensen en hun familie zich te doen ontspannen. Foto’s kiezen voor het album was dan ook een quasi onmogelijke opdracht maar het resultaat mag er zijn, we krijgen er niets dan complimenten over. We zouden hen zeker aanraden als huwelijksfotograaf! Jain & Yannick

Een fotograaf zoeken, hoe begin je eraan? Wij zochten eerst via internet tot ik me plots de trouwfoto’s van een bevriende collega herinnerde… die vond ik mooi. Ze leende me haar trouwalbum uit en mijn ventje was snel overtuigd dus we maakten een afspraak bij Miet en Ronny thuis om eens kennis te maken, voorbeeldboeken te bekijken, enz…. Die bewuste zaterdag belden we aan. Miet deed open en was nogal verrast om ons daar te zien. Ze waren onze afspraak vergeten. Dat begint al goed, dacht ik. Stel dat ze de datum van ons huwelijk ook vergeten…. maar door de grappen en kwinkslagen van Ronny voelden we ons toch onmiddellijk welkom. We raakten dan ook zeer vlotjes aan de babbel en toen bleek dat zij ook nogal fervente sporters waren gleden de uren ongemerkt voorbij (we kwamen dan ook veel later dan verwacht aan bij Dirks broer en schoonzus die zich ondertussen over onze zoon hadden ontfermd). Wij hadden het gevoel dat het met Miet en Ronny allemaal wel los zou lopen en besloten niet te lang te twijfelen. Het probleem was alleen dat we op een vrijdag trouwden en zij tijdens de week nog een andere job hebben…. zij moesten dus verlof vragen op hun werk …. maar na enkele weken lieten ze gelukkig weten dat alles in orde was… Op een koude lentedag gingen we dan samen locaties bekijken en achteraf opwarmen in een cafeetje, waar we heel wat aflachten maar tussendoor gaven zowel Miet als Ronny ons ook heel wat praktische tips …. en dan de grote dag….20 juni 2014… Nee hoor, ze waren het niet vergeten J. Miet en Ronny zijn eigenlijk heel professioneel met hun (wat uit de hand gelopen?) hobby bezig. Ze stelden ons gerust, hielden alles mee in het oog en maakten vooral (veel te veel) schitterende foto’s. Of je het nu wil of niet, Ronny doet je lachen en Miet maakt daar dan dankbaar gebruik van voor haar foto’s. Het resultaat van onze trouwdag? +/- 3000 foto’s waarvan we er maar +/- 200 mochten kiezen. Help, wat een opdracht. Maar na veel wikken en wegen, is het gelukt en het album is prachtig, een mooie herinnering aan een heel leuke dag. Bedankt Miet en Ronny, jullie zijn fantastisch! (en ondertussen ook bedankt voor het al even mooie fotoboek van onze communicant). Corry en Dirk

Dag Miet, Dag Ronny, We ontmoetten jullie voor het eerst op de huwelijksbeurs in Antwerpen: eerst voor ons wat onwennig, maar na een vlotte babbel en mooie boeken waren we snel overtuigd. We spraken kort erna af voor een verdere kennismaking, dan werd de persoonlijke aanpak al snel heel duidelijk. Een paar maanden later gingen we locaties bekijken in Lier: een fijne zonnige, winterdag. Eens de locaties waren goedgekeurd gingen onze babbels al snel over skiën, vakanties in Amerika en Nepal,… Op 5 april stonden jullie al vroeg aan de deur. Jullie zorgden er mee voor dat het een fijne dag zonder stress werd. Ook met onze kinderen klikte het super. Zij deden maar al te graag mee met de gekke kuren van Ronny, terwijl Miet het vanaf de zijlijn mee vastlegde! De twee invalshoeken van Ronny en Miet zorgen voor een prachtresultaat. Dat vinden we zelf en ook van iedereen die onze foto’s ziet, krijgen we super commentaren. De foto’s tonen dat wij elkaar graag zien en dat jullie graag foto’s maken! Voor jullie was geen moeite te veel. Niet de dag zelf, niet er voor en niet er na. Het is super dat jullie onze eigen trouwfoto’s van Las Vegas mee verwerkten in het boek. De persoonlijke aanpak maakte het helemaal af. Bedankt om mee te zorgen voor een mooie herinnering aan een mooie dag. Groetjes Dieter en Joke

14 september 2013, de datum van ons huwelijk! In oktober het jaar ervoor trokken we naar de huwelijksbeurs in Leuven, op zoek naar de perfecte fotograaf. Er stelden veel fotografen hun werk tentoon, maar er was altijd wel iets: te duur, te stijf, te kunstig, albums die ons niet aanstonden, etc. Totdat we aan de stand van Ronny en Miet kwamen. De spontaniteit en prijs-kwaliteit overtuigde ons onmiddellijk. Yes, fotograaf: Check! Daarna volgden enkele afspraken bij hun thuis om talrijke mogelijkheden te bespreken. Hier werden we steeds met een grote glimlach ontvangen. Ook voor de uitnodigingen konden we op hen beroep doen. We hadden hiervoor nog niets concreet in gedachten. Het enige dat vast stond, was dat we foto’s wilden gebruiken. na even samen brainstormen, kwamen we tot een origineel concept en was het tijd voor de fotoshoot. “Poseren, als dat maar goed komt”, dachten we. Maar voor we het wisten, hadden we al heel wat goede foto’s en zat het erop. Jammer. De dag zelf was er eentje om nooit te vergeten. Regen? Geen probleem! Miet en Ronny stonden er met plezier in om toch mooie beelden vast te leggen. En gelukkig hadden we nog een extra dag om foto’s te maken op locatie, zonder nattigheid, dus ‘no stress’. Onze gasten en familie waren allemaal heel lovend over de twee fotografen. Door zijn (soms wel heel droge) humor, toverde Ronny bij iedereen lachende gezichten. En ook met de bruidskindjes klikte het erg goed. Enkele weken later trokken we samen naar de zee. Een echte aanrader! Met onze trouwkledij in het zand en de zee, iedereen verklaarde ons zot. Maar we hebben toch maar originele trouwfoto’s! Het resultaat van onze huwelijksdag en extra fotodag mocht er zijn: duizenden prachtige foto’s. En wij moesten selecteren tot 300 voor ons album? Wat een werk! We geraakten tot 500. Geen probleem, Miet en Ronny kozen er de beste uit. Het resultaat van ons album was gewoon GE-WEL-DIG! We deden samen nog enkele aanpassingen, en voilà… Ons album kon verzonden worden naar de drukker. Het album staat nu te pronken op onze kast. Iedereen is het erover eens: ‘Wat een prachtig resultaat’. Ronny en Miet, bedankt voor de fijne samenwerking! Ellen en Ruben

De perfecte fotograaf om onze sprookjes dag te bevestigen en ons op papier te kunnen laten plakken is zeer moeilijk, en dit wil je dan ook niet aan om het even wie geven. Door middel van veel te veel trouwboekjes te lezen zijn we bij Miet en Ronny uitgekomen. Zou dit het koppel zijn dat ons kan helpen? Bij de eerste kennismaking wisten we direct : dit is het! Moeilijk uit te leggen, maar als de klik er is, is het er ook! De combinatie van hun gevoel voor humor en hun professionaliteit viel direct in de smaak. De tijd die ze dan nemen om je te leren kennen en alles te bespreken was dan ook zeer aangenaam en “leutig”. De dag zelf was zeer ontspannen en geweldig om mee te maken, nooit gedacht dat wij poseren voor een foto leuk zouden vinden! Maar dan… de foto’s kiezen voor je album, dat kunnen we omschrijven in 1 woord: ONMOGELIJK! Na veel wikken en wegen is dit dan gelukt en wat een zaligheid om je trouwalbum in je handen te krijgen en heel de dag terug opnieuw te beleven alsof het gisteren was. Naast 2 professionele fotografen, mogen we wel zeggen ook 2 goede vrienden! José & Caitlin

We hebben Ronny en Miet leren kennen op de huwelijksbeurs. We zijn in onze vriendengroep de eerste die trouwen dus een fotograaf hadden we ook nog niet op het oog. Zelf zijn wij niet zo van het poseren, zelfs foto’s van ons twee samen waren voorheen zeldzaam. Voor ons was het dus duidelijk dat we een goede fotograaf wilden die spontane foto’s kon maken. Het fotoboek is toch juist datgene dat nog jaren na je bruiloft meegaat. Op de beurs zagen we in het voorbeeldalbum mooie foto’s vanuit diverse hoeken, dit bleek doordat ze met 2 de foto’s maken. Je krijgt hierdoor echte spontane foto’s. Ook een tweede dag foto’s maken sprak ons erg aan omdat we een hele drukke dag hadden gepland. Voor de bruiloft hebben we diverse keren contact gehad met elkaar waarbij we verschillende dingen doorspraken. We zijn diverse locaties gaan bekijken en Ronny en Miet hebben zelfs nog tips gegeven voor de voorbereiding. Op de dag zelf waren ze enorm vrolijk waardoor zowel wij als de familie ontzettend graag op de foto gingen. Ronny zorgde voor de vrolijke noot en Miet nam de foto zonder dat je het überhaupt wist. Na onze prachtige bruiloft zijn we ook nog een tweede dag naar zee geweest en dit was een ontzettend leuke manier om nog eens prachtige foto’s te maken. We raden dit dan ook iedereen aan. Uit de vele duizenden foto’s die we hadden moesten we uiteindelijk een selectie maken voor in het boek, wat nog niet zo makkelijk bleek. Toch is het gelukt en met de prachtige bewerkingen hebben we nu een mooi boek met prachtige kaft op de kast staan. Daarnaast hebben we ook een kleiner formaat voor onze ouders en enkele foto’s digitaal op hoge resolutie. Deze hangen binnenkort aan onze muur. Als er nu mensen in onze omgeving trouwen geven we direct Ronny en Miet als tip voor een fotograaf. Kathleen & Frank

Onze huwelijksdag moest een perfecte dag worden! Die dag is mooi vereeuwigd in een mooi album. Een album gemaakt door 2 fantastische fotografen! Wij hebben Ronny en Miet leren kennen via een collega van mij. Zij vertelde over de prachtige foto’s die ronny en miet hadden genomen op het huwelijk van haar dochter. We namen een kijkje op de website en waren meteen verkocht. Geen traditionele stijve foto’s, maar mooi bewerkte foto’s op leuke locaties. Mijn echtgenoot wou graag het industriële van Antwerpen en ikzelf de natuur. Dit hebben we mooi kunnen combineren. We zijn eerst locaties gaan bekijken. Hierbij leerden we Ronny en Miet beter kennen! Het klikte meteen en dat vonden we heel belangrijk! Op onze huwelijksdag was het leuk om te zien hoe ronny en miet subtiel iedereens aandacht kon trekken voor de juiste foto’s te kunnen bemachtigen! En dit op de meest ontspannen en ludieke manier! Omdat ze met 2 zijn, heb je 2 soorten foto’s. Na onze huwelijksdag kregen we heel snel de foto’s. Het was een hele missie om uit de vele foto’s de juiste foto’s te kiezen voor onze album. Ze waren namelijk allemaal heel leuk! We hebben als resultaat een prachtig album!! Ik kan enkel zeggen dat het een echte aanrader is jullie perfecte dag, perfect te laten vastleggen door Ronny en Miet!! Vanessa & Robin

Dag Miet en Ronny, Onze impressie van jullie expressie… Al een jaar voor onze grote dag schuimden we vol goede moed huwelijksbeurs na huwelijksbeurs af op zoek naar trouwringen, bruidsmode, borrelideetjes, ga zo maar verder … en natuurlijk ‘DE Fotograaf’. Dat laatste was het eerste waar we zeker van waren. Na een vlotte babbel met het fotografenkoppel MIERO en het bekijken van de mooie reportages uit Amerika waren we verkocht. Net zoals die eerste babbel verliep elk bezoek ervoor (en erna) weer even spontaan. Fotografen MIERO werden nu al snel gemoedelijk Miet enRonny. Nee, we moesten niet bang zijn, dat kwam wel goed! En dan onze dag. Jullie waren al vroeg ‘s morgens van de partij, in dat ‘verre’ Limburg. Als er al zenuwen waren bij ons namen jullie dat vlug weg. Een gekke bek, wat gezever hier en daar, … en lachen maar! Ronny, je klikjes en klakjes komen steeds weer naar boven als we ‘t over jullie hebben. Miet, je spontane foto’s op de achtergrond gaven beelden mee, die wij niet opgemerkt hebben de dag zelf. Ons album wordt enthousiast onthaald. Keer na keer horen we: ‘Die kunnen er wat van’. En het grootste compliment aan jullie vinden wij de glimlach die je op ieders gezicht tovert als ze onze foto’s zien. Bedankt voor onze prachtige herinnering. En tot snel weer. Koen en Catherine.